Milczenie dramatu czy dramat milczenia? Joanna Lisiewicz, Milczenie w teatrze Samuela Becketta i Tadeusza Różewicza, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, Gdańsk 2017 - Koman , Aleksandra (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis | Studia Historicolitteraria, 2018)
-