Między traduktologią a teatrologią. O monografii "Służąc dwóm panom" Pauliny Kwaśniewskiej-Urban - Skórska, Katarzyna (Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis | Studia Historicolitteraria, 2021)
-